subsidie van Zonnige Kempen voor je buurtfeest

Subsidies voor je buurtfeest

Wil je je buren op een aangename manier beter leren kennen? Organiseer een buurtfeest. Zonnige Kempen ondersteunt dit initiatief met een subsidie.

Buurtfeesten maken een mooie lentedag of warme zomeravond extra gezellig. Een drankje, wat lekkers op de BBQ, leuke babbels. Want een buurtfeest heeft een positieve invloed op de hele buurt en zorgt voor een grotere betrokkenheid tussen je buren.

Ontvang een subsidie van Zonnige Kempen

Om in aanmerking te komen voor de subsidie van Zonnige Kempen verwijs je bij de aankondiging en uitnodiging naar de ondersteuning door Zonnige Kempen.

Ook bezorg je deze documenten aan ons team leefbaarheid:

  • een voorbeeld van de uitnodiging;
  • een lijst van de genodigden;
  • enkele foto’s waaruit blijkt dat het buurtfeest effectief doorging;
  • een rekeningnummer waarop we de subsidie mogen storten.

➡ Deze documenten kan je bezorgen via e-mail aan tom.lemmens@zonnigekempen.be. Of bel even op 014 54 19 41 om een afspraak te maken om je documenten binnen te brengen op ons kantoor, Grote Markt  39 in Westerlo.

Als alles in orde is, maken we een bedrag van 10 euro per deelnemende volwassene over aan de organisatie van het buurtfeest (met een maximum van 250 euro per buurtfeest).

Een buurtfeest organiseren, enkele tips:

💡 Heb je partytenten nodig? Zonnige Kempen stelt er graag enkele ter beschikking. Belangrijk: reserveer goed op tijd!

💡 Breng zeker ook je gemeente op de hoogte van het buurtfeest en vraag na of je bij hen in aanmerking komt voor een subsidie.

Meer weten over buurtfeesten?

Geef een seintje aan Tom Lemmens:

Veel succes en vooral plezier!

Geplaatst in .