Voordelige Ethias-verzekering voor jou als huurder

Een verzekering afsluiten is niet altijd zo eenvoudig. Zonnige Kempen helpt jou daarbij. Want verzekeringsmaatschappij Ethias biedt jou als huurder van Zonnige Kempen een voordelige verzekering aan. Heb je interesse in deze Ethias-verzekering? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een verzekeringsvoorstel aan.

Wat zit er standaard in dit verzekeringspakket?

1. Inboedel

Een inboedelverzekering verzekert jouw inboedel (meubels, persoonlijke zaken) tegen schade door brand, waterschade, storm, …

Belangrijk! Zonnige Kempen is zelf verzekerd tegen brand aan het gebouw zelf. Bij schade aan het gebouw betaalt onze verzekering dit terug. Je moet je dus niet zelf verzekeren voor schade aan het gebouw.

2. Burgerlijke aansprakelijkheid (BA), ook wel ‘familiale verzekering’

Deze verzekering dekt materiële en lichamelijke schade die jij, een gezinslid of je huisdier in je privé veroorzaakt bij anderen. Stel bv. dat je kind tijdens het spelen bij de buren een vaas omver trapt, dan is dit verzekerd.

3. Rechtsbijstand

Dankzij deze verzekering wordt de verdediging van jouw belangen gegarandeerd. Stel bv. dat je schade lijdt. Maar de persoon die de schade veroorzaakte, weigert je te betalen. Dan komt rechtsbijstand tussen om dit soort geschillen op te lossen.

Meer lezen over deze Ethias-verzekering?

Bekijk deze brochure.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Dat kan je op 3 manieren:

  1. Klik op deze link en vraag makkelijk je verzekeringsvoorstel online aan.
  2. Bel Ethias op 011 28 28 98.
  3. Bezoek een Ethias-kantoor bij jou in de buurt. Vind je kantoor.
Geplaatst in .